Accessibility Tools

Skip to main content

Salarisadministratie vergt veel dataverwerking en gedegen kennis van regelgeving, die helaas regelmatig verandert. Kortom: uren en expertise die niet altijd binnen uw eigen organisatie voorhanden zijn.

Door de salarisadministratie uit te besteden aan de experts van Logo4 bespaart u een hoop werk. Om nog maar te zwijgen over de noodzaak om voortdurend bij te blijven op het gebied van wet- en regelgeving. We verzorgen uw administratieve werkzaamheden, onderhouden contacten met pensioenfondsen, arbodiensten en verzekeraars. Wij stellen diverse rapportages, begrotingen, analyses en dashboards ter beschikking. Onze standaard signaleringen zorgen ervoor dat u wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld aflopende contracten.

Elke bibliotheek krijgt een vaste salarisadministrateur toegewezen, zodat we volledig op de hoogte zijn van wat er in uw organisatie speelt. Zo kunnen we u steeds optimaal adviseren.

Via onze geautomatiseerde omgeving kunnen uw medewerkers inloggen en hun loonstrook of jaaropgave downloaden. Ook is het mogelijk om verlof aan te vragen of mutaties in te voeren. De exacte invulling is afhankelijk van uw eisen en wensen.

Optioneel kunnen wij uw medewerkers begeleiden in het efficiënter werken met Profit.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Dankzij onze uitgebreide vakkennis kunnen we een flexibele en betrouwbare sparringpartner zijn.